Hogyan lehet a szemed néhány egyszerű lépéssel kiemelkedővé tenni

A határozott szemöldök keretbe foglalja az arcot, és azonnal a szemedre irányítja a figyelmet. Természetesen nem mindenkinek van természetes módon jól definiált szemöldöke, ezért az első tipp, amit szeretnénk adni, hogy töltsd ki a szemöldöködet egy kis szemhéjfestékkel, amelynek színe megegyezik a szemöldököd színével. Választhatsz folyékony szemhéjfestéket is, kifejezetten szemöldökre, úgy, hogy rövid mozdulatokkal felfelé, majd a szem sarkának irányába ecsetelve viszed fel a szőrszálakat.

Revolution Gel szemceruza
Revolution Gel szemceruza

Mindig kövesse a homlok természetes ívét, hogy ne fusson bele kellemetlen foltokba, amelyek tönkretehetik a szemöldökfesték hatását. A sűrű szemöldökkel rendelkező nőknek azonban javasoljuk, hogy a szemhéjfesték mellett használjanak egy átlátszó szemöldökzselét, amely a por vagy folyadék rögzítésére szolgál, miután feltöltötte a szemöldököt. A vastag szemöldök ugyanis hajlamos bosszantó színfelhalmozódásokat létrehozni, amit ezzel az apró, kiegészítő lépéssel elkerülhetünk.

Szemöldök szemceruza: mindig szemhéjfesték-alapozóval kezdjünk.

Használjon alapozót vagy alapozót, hogy a szemhéja a lehető legsimább legyen. Így a szemhéjfesték és különösen a szemceruza egész nap a helyén marad. Néhány trükk szükséges ahhoz, hogy a szemöldök szemceruza-kombináció véglegesen működjön: kezdjük a mélység megteremtésével.

Makeup Revolution szemceruza

Ahhoz, hogy a szemed nagynak és merésznek tűnjön, a trükk az, hogy a szemhéjfestékkel mélységet teremts. Először is, vigyél fel egy világosabb árnyalatot az egész szemhéjadra, természetesen az alapozó felvitele után. Ezután vegyél egy sötétebb árnyalatot, és vidd fel a szemhéj ráncába, a szemhéj fölé. Ez egy olyan háromdimenziós elemet hoz létre, amely előkészíti a szemet a szemceruzára. Ne felejtsd el a szemhéj színét a szemhéjránc színével összemosni, hogy egyenletes legyen a tekintet. Talán a legfontosabb lépés a szemhéjfesték és a szemceruza színének kiválasztása. Nem kell mást tenned, mint a színkörön a szemszíneddel ellentétes színeket választani. Kék szeműeknek például jó, ha a bronzos és réz színeket részesíted előnyben, míg zöld, mogyoróbarna és barna szeműeknek inkább a lila és a taupe tartományba tartozó színeket használd. A szemöldökfesték smink színeinek kiválasztásakor is fontos, hogy figyelj a bőrtónusodra. Minél sötétebb a bőrtónusod, annál melegebb legyen a szemhéjfestéked.

Hajkondicionálók a friss frizuráért

Megfelelő hajápolási rutin otthon

Tudjuk, hogy a piac mindenféle terméket kínál nekünk az otthoni hajmosáshoz: samponokat, kondicionálókat, maszkokat, élénkítő flakonokat és még sok mást. Azt azonban biztosan állíthatjuk, hogy a hajápolás két egyszerű lépéssel kezdődik, amelyet a hajmosás során kell elvégezni, és amely két egyszerű, de hatékony terméket foglal magában: a samponokat és a hajkondicionálókat.

Ugyanabból a kategóriából: