Ezért használjuk telefontokot a készülékükhöz

A mobiltelefonok piaca a technológiai fejlődés és az árak csökkenése következtében hihetetlen fejlődésen ment keresztül. Talán nincs is még egy olyan ágazata a szórakoztató elektronikának, amely ennyire dinamikusan és folyamatosan változik, ráadásul az emberek közvetlen közelében található. Ezért is fontos a telefontokok használata.

Gondoljunk csak bele, milyen mobiltelefonok voltak trendik mondjuk húsz évvel ezelőtt. Mekkora volt a méretük, milyen funkciókkal rendelkeztek és persze milyen áron voltak elérhetőek, összehasonlítva a ma elérhető okostelefonokkal, amelyek a tömegessé válásnak köszönhetően a fogyasztók legszélesebb rétegei számára is hozzáférhetők. A tudásukról nem is szólva, hiszen a mai okostelefonok gyakorlatilag mini számítógépként működnek. 

Éppen ezért kiemelten fontos, hogy a készülékünk minden pillanatban megfelelő védettséget élvezzen, ezt pedig a telefontokok használatával érhetjük el.

Mint ilyenek, a szórakozás mellett üzleti célokra is használni tudjuk őket, ami azt jelenti, hogy a bankszámláinkat tudjuk a különböző appokon keresztül kezelni, de például online tőzsdézésre is alkalmas, a számlák fizetésére, vásárlásra és még ki tudja mire. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy a készülékünk minden pillanatban megfelelő védettséget élvezzen, ezt pedig a telefontokok használatával érhetjük el. Az alábbiakban felsorolunk néhány érvet a telefonokok használata mellett.

Teljeskörű védelem

Gyakran mondjuk, hogy telefonunk igazából a meghosszabbított kezünk. Ami azt jelenti, hogy akármennyire is szeretnénk, nyilván nem fogjuk kizárólag nyugalmi helyzetben, asztalnál ülve nyomkodni, hanem időnként az utcán, rohanás közben kell előkapnunk, mert vagy éppen hív bennünket valaki, vagy meg kell néznünk egy fontos információt.

A rohanás, kapkodás közben pedig a készülék könnyen kicsúszhat a kezünkből. Ha telefontokok nélküli telefont használunk, elég egy pici ütés és már pókhálóssá is válik annak kijelzője, az üvegcsere pedig elég költséges. Ellenben, ha van rajta egy védőtok, a készülék épségben marad.

A telefon értékének megőrzése

Persze, nem is szükséges leejteni, megütni a telefont. A mindennapi használat során is megkarcolhatjuk, esetleg étel, folyadék kerülhet rá, ami a különböző résekbe beragad és nehezen tudjuk eltávolítani. Ilyen esetben pedig, ha éppenséggel amellett döntünk, hogy új készüléket szerzünk be, de előzőleg megpróbáljuk a meglévőt eladni, vagy szeretnénk, ha annak az értékét beszámítanák, akkor sokat számít, hogy milyen állapotban van a telefon.

A kereskedő nyilván kevesebbet fog adni érte, ha össze van karcolva, elszennyeződött és szemmel láthatóan megviselt állapotban van. Ezzel szemben, a telefontokok megvédik a telefont az ilyen balesetektől és annak az értéke is ezáltal nagyobb marad.

Egyedi kinézet

Tény és való, a korabeli telefontokok ormótlanok és sokszor nem is túl szépek voltak. Sokan ma is ezzel magyarázzák, miért nem tesznek a telefonjukra tokot. Nekik azt tudjuk ajánlani, nézzenek szét webshopunkban, ugyanis ma már olyan igényességgel készülnek telefontokok, amelyek nem eltakarják a készüléket, hanem még szépítik is annak kinézetét. 

Választhatsz olyan telefontokot is, ami szilikonból készült, esetleg a szélei íveltek, tehát elérheted, hogy a telefonod egyidőben védelmet kapjon és jól is nézzen ki.

https://www.youtube.com/watch?v=cXFSJeomJ0U

Elérhető árak

Mint cikkünk elején már említettük, ma már a legtöbb középkategóriás mobiltelefon a tömegek számára is elérhető áron kerül forgalomba. Ez azonban még mindig nem pár ezer forint, vagyis érdemes odafigyelni rá, hogy óvjuk a készülékünket, amire a legjobb megoldás a telefontokok használata.

A telefontok mellett szóló érv annak ára is. A legtöbb ilyen védőeszköz ugyanis kedvező áron kapható, a telefon árához képest elenyésző befektetésről van szó. Úgyhogy ha már pénzt költöttél egy új mobiltelefon beszerzésére, néhány ezer forintot megér, hogy a telefonod állapotának védettségéről is gondoskodj.

Ugyanabból a kategóriából: