Hasznos kiegészítők a telefonodhoz

Mindegy milyen a telefonod, lehet Iphone 7, Samsung Note 8, vagy egy régebbi okostelefon, attól még egy biztos, hogy szeretnéd biztonságban tudni, ha már egyszer annyit költöttél rá. Sokan úgy gondolják, hogy nem érdemes az alább felsorolt dolgokra költeni, hiszen a telefon a lényeg, aztán amikor rövid időn belül összetörik a telefonjukat, csak gondolkoznak, hogy vajon mit ronthattak el. Ha te nem szeretnél ezek közé az emberek közé tartozni, akkor olvass tovább, hogy megtudd, mire lesz szükséged ahhoz, hogy a telefonod jó állapotát minél tovább megőrizd.

Az első és legfontosabb, a telefontok

Rengeteg féle telefontokot lehet kapni, szinte az összes telefonra, bár a boltokban leginkább Iphone 7 telefontokok vannak. Azonban mielőtt gyorsan megvennél egyet, ami lehet, hogy nem éri meg az árát, vagy nem védi rendesen a telefonodat, gondolkozz el rajta, hogy hozzád melyik fajta telefontok passzolna a legjobban. Léteznek az úgynevezett bumper telefontokok, amik nagyon népszerűek, de a telefonodat csak akkor védik meg az eséstől, ha az pont a szélére esik, hiszen a bumper tokoknak az a lényege, hogy csak a telefon szélén védik azt. Ha úgy érzed, hogy mindig biztonságos helyen lesz a telefonod, ezért nincs szükséged túl sok extra védelemre, akkor a bumper is megfelelő lehet számodra.

Apple iPhone 7 tokok

A következő tokok talán a legelterjedtebbek, a hátlap-tokok, amik csak a telefon kijelzőjét nem védik. Itt fontos kiemelni, hogy bár lefedik a telefon nagy részét, nem mindegyik képes megvédeni a telefont a töréstől. Ha úgy gondolod, hogy valószínűleg sokszor fogod véletlenül leejteni a telefonodat, akkor válassz olyat, ami vastagabb és strapabíróbb anyagból készült és lehetőleg a sarkoknál meg van erősítve.

Választhatsz olyan tokot is, amit flip toknak neveznek, azaz kinyitható tok. Ez összecsukva védi az egész telefonodat. Sok olyan van, ami kihajtva megtartja úgy a telefonodat, hogy kényelmesen nézhess róla videókat, vagy skypolhass a barátaiddal. Mostanában gyakran találkozhatunk olyanokkal is, amikben kártyatartók is vannak így, ha csak leugrasz a boltba nem is kell mást magaddal vinned.

A második leghasznosabb eszköz, amivel védheted a telefonodat, a kijelző fólia

Természetesen fóliából is sokféle van. Van a sima műanyag fólia, ami a karcokon kívül mástól nem védi meg a telefont. Ezt csak akkor ajánlom, ha biztos vagy benne, hogy nem fogod leejteni a telefonodat. Ha azonban ebben nem vagy biztos, akkor az üvegfóliát ajánlom. Bár kicsit drágább, mint a műanyag, nagyon megéri az árát. Rengeteg helyen lehet venni, illetve rendelni, és a legtöbb üzletben fel is helyezik neked. Az üvegfólia – ha vigyázol rá – nagyon sokáig védi a kijelződet. Karcolódni a jó minőségűek nem, vagy csak alig fognak és ha leejted a telefonodat, akkor biztos lehetsz benne, hogy megvédik a kijelződ.

Telefonodat kijelzo folia

A harmadik hasznos eszköz a külső akkumulátor

Ezek a kis eszközök arra vannak, hogy feltöltsd velük a telefonod akksiját, ha lemerítenéd mielőtt olyan helyre érsz, ahol feltöltheted. Nagyon hasznos tud lenni kirándulások, de egy hosszabb nyüzsgősebb nap alkalmán is. Ha gyakran előfordul, hogy napközben azért próbálod kevesebbet használni a telefonod, mert félsz, hogy lemerül, akkor mindenképpen érdemes beszerezned egyet.

Remélem segített ez a bejegyzés abban, hogy megtudd hogyan védheted meg a telefonodat és hogy el tudd dönteni milyen eszközök illenek hozzád a legjobban!

Ugyanabból a kategóriából: