Telefontokok típusai

A telefonok nagyon kényes eszközök ahhoz, könnyű elejteni őket, és nem olyanok, mint a laptopok, amelyeket kényelmesen be lehet helyezni egy táskába. Mivel a mobil korszakban élünk, a telefonokat fontos adatok tárolására vagy fontos feladatok elvégzésére is használják. Emiatt a telefon védelme a fizikai károktól nagyon fontos. Az alábbiakban néhány telefontokot mutatunk be a legjobbak közül.

A legjobb telefontok

Ballistic Hardcore tactical 

Telefontokot Ballistic Hardcore tactical

Ez az egyik legjobb és legerősebb tok a piacon. A toknak lenyűgöző véleményei vannak amazonon az elégedett ügyfelektől. Rendkívül erős, 12 lábig cseppvédelemmel bír, korlátozott élettartam-garancia, törmelék, szennyeződés és víz elleni védelem, és végül egy repülőgépeknél használt alumínium felhasználásával készül.

Otterbox Defender Series

Ez a tok erős rajongói bázissal rendelkezik, mivel 1998 óta van jelen. Az Otterboxot az építőmunkások széles körben szeretik az erős anyaga miatt. A legjobb tulajdonságai közé tartozik a cseppvédelem, a tartós és a por elleni védelem, a képernyővédelem mellett.

A tok egy év garanciával is rendelkezik, és kényelmesen illeszkedik az összes telefonhoz, valamint a vezeték nélküli töltéssel is kompatabilis.

Trianium Clarium Series Tok

Ha gyönyörű és legyőzhetetlen ütésvédelmet keres, akkor a Trianium tok az Önnek való termék. A tok egyértelműen kiemeli a telefon minden szép részét. A fedél egy merev műanyag hátsó burkolat és a lengéscsillapító TPU kombinációja.

A titán csak 0,6 uncia, ami nagyon könnyű, így kiküszöböli a telefon szükségtelen tömegnövekedését. A Trianium tökéletes a Google Pixel 2 XL-hez.

Spigen Tough Armor Tok

Új telefont kapott, amit úgy szeretne kezelni, mint egy kisbabát? Használjon Spigen Tough Armor tokot. A katonai osztályú burkolatnak kettős védettsége van polikarbonát háttal és TPU testtel. A két réteg között a légpárnás technológia további védelmet nyújt. A tok a gombok, az USB port és a hangszórók helyén ki van vágva.

DUX DUCIS Layered Folio Tok

Ez a tok tökéletes a tárca-stílusú telefonokhoz, mint például az LG G7. A tok könnyű funkcionalitást és rendkívüli biztonságot kínál felesleges túlméretezés nélkül. Ezenkívül van egy mágneses csat, amely a tok bezárásakor egy zárul. A tokban minden vezérlőfunkció és hangszóró helyén lyuk található.

Zizo Bolt Tok

Ezt a tok tartós és merev PC design-nal, és rugalmas gumiszerű TPU réteggel rendelkezik. A katonai minőségű csepp védelem akár 12 méter. A Zizo Bolt Case alkalmas kalandokra, például túraútvonalakra. Különböző színkombinációkban és nagyon kedvező áron is elérhetők.

Maxboost Wallet Tok

Pixel 2 telefonokhoz használható. A Maxboost tartós, kiváló minőségű PU bőrből készül, amely rengeteg helyet biztosít készpénz és kártyák tárolására. A tok maximális védelmet nyújt a telefonnak, mind a képernyőnél, mind a sarkoknál.

Ugyanabból a kategóriából: