Hubelino Marble Run Vélemény

A Hubelino Marble Run az egyik legnépszerűbb marble run a gyerekek és a szülők körében, és ennek nyomós oka van. Ha nagyszerű játékokat keres kicsiknek, ez mindenképpen egy jó lehetőségnek bizonyosul.

Mi a Hubelino?

Abban az esetben, ha nem ismeri, a Hubelino egyfajta márványüzemű rendszer, amely tökéletesen kompatibilis a Lego Duploval. A Hubelino és a Lego Duplo ugyanazt az általános elvet osztják. Ez azt jelenti, hogy e két rendszer építőelemei hibátlanul illeszkednek egymáshoz. A Lego Duplo felhasználható Hubelino alap építésére. Építheti Hubelino márvány futópadját a meglévő Lego Duplo épületére is.

Hubelino Marble Run
Hubelino Marble Run

A Hubelino építőelemei műanyagból készültek, és egymáshoz illesztettek, hogy bármilyen szerkezetet vagy formát felépítsenek. Ezek különféle méretben kaphatók, és bármilyen módon kombinálhatja őket.

A blokkok alapvetőek és egyszerűek is, így végtelenül változtathatók. Ezek a blokkok felhasználhatók a Hubelino marble run (Szlovén kereskedelem és Horvát kereskedelem) alapjának megépítéséhez.

Az építőelemek tetejére valódi márványfutót is építhet futóelemek használatával. Maguk a futóelemek is különböző formájúak és méretűek, és ezek gyakorlatilag végtelen kombinációkhoz használhatók fel.

Itt csak a képzelet és a kreativitás korlátozza a futó elemek és építőelemek variációjának számát.

Vállalat, gyártás és anyag

A Hubelino, mint német családi vállalkozás, 2008 óta működik. Másrészről viszont a Hubelino Marble Run elsőként 2013-ban indult. Valószínűleg ez az oka annak, hogy miért nem olyan népszerű a piacon megtalálható egyéb marble run-ok között.

A vállalat szerint a marble run elemeit kizárólag Németországban gyártják. Az egész folyamat a tervezéstől a gyártástól a csomagolásig Németországban zajlik.

Hubelino Marble Run
Hubelino Marble Run

Ezt a tényt hozzáadták cégük erősségéhez. Lehet, hogy sok műanyagból előállított marble run létezik, de csak kevés tekinthető jónak.

A cég szakértelme jól látható a műanyag alkatrészek gyártásában. Az ügyvezető igazgató és az alapító emellett annak a társaságnak az ügyvezető igazgatója is, amely műanyag alkatrészeket szállít különféle műszaki eszközökhöz, például ipari gépekhez és motorokhoz.

Kizárólag ABS műanyagot használnak a gyártás során, úgy, mint a Lego Duplo és a Lego is hasonló kiváló minőségű anyagból készültek. Az ABS műanyag számos előnnyel jár, elsősorban a rugalmasság és a hosszú élettartam szempontjából. Ez az anyag újrahasznosítható is. Ez azt jelenti, hogy a tökéletlen és hibás alkatrészek a szemcsézés után ismét felhasználhatók.

A társaság összes termékét mechanikusan és kémiailag teszteli a hamburgi Bureau Veritas. Betartják a játékokra vonatkozó összes nemzetközi irányelvet.

Építőkockák

Építőelemekre van szükség a marble run alapjának megépítéséhez. Ha vannak meglévő építőelemei a Lego Duplo-tól, használhatja ezeket, vagy kombinálhatja a két rendszert. Ez az egyik oka annak, hogy a szülők és a gyerekek egyaránt szeretik a márkát. Használhatja a Lego Duplo-t is az összes építőelemmel, kiegészítővel és szerkezettel. Csak adjon hozzá néhány futóelemet, és jó lesz a saját marble run-jához.

Hubelino Építőkockák
Hubelino Építőkockák

Csak ügyeljen arra, hogy ne becsülje alá a márvány futtatásához szükséges építőelemek számát, különösen, ha nagy szerkezetet tervez építeni.

A márka építőelemei, amelyek különféle készletekben vannak, elsősorban fehérek. Ez nagyszerű, mert azt jelenti, hogy könnyedén észreveheti őket. A teljesen fehér alap csodálatosnak hat. Ha azonban nem igazán értékeli a fehér színt, akkor a futó elemek több színben elérhetőek, mint például a kék, a sárga, a zöld és a piros.

Futtassa az elemeket

A futóelemek alkotják a marble runt. A golyók ezekben a blokkokban fognak futni. Számos készlet van, ezen elemek számos kombinációjával. Minden elem négy színben kapható, nevezetesen zöld, kék, sárga és piros. A színek valóban hasonlóak a Lego Duplo színéhez.

Bővítmények és kiegészítő elemek

A kiegészítő elemek nagyon fontosak és rengeteg szórakozási lehetőséget kínálnak. Ezek fantasztikusak, ha összetettebb futtatásokat kíván létrehozni, vagy ha egyszerűen csak szeretne valami mást a rendszerben.

Ezek az elemek jó minőségűek. Ezek szilárd, robusztus, tökéletesen illeszkednek, és ami a legfontosabb: működnek. Ezek a kiegészítő elemek narancssárga színűek. A színválaszték meglehetősen merész, de a jó hír az, hogy lehetővé teszi, hogy könnyen észrevegye őket.

Ezek Hubelino a kiegészítő elemek nem képezik részét a normál csomagoknak, külön kell megvásárolnia őket.

Ha vannak futóelemek, építőelemek, kiegészítő elemek, duplo figurák, vagy lego duplo blokkok, bármit megépíthet, amit csak szeretne, a legkisebb marble runtól kezdve egészen a legnagyobb márványvárosig.

Itt ismét az egyetlen korlátozás a türelme, a kreativitása, és természetesen a rendelkezésre álló elemek és blokkok száma.

Mi teszi a Hubelino-t nagyszerűvé?

  • Teljesen Lego Duplo-kompatibilis. Minden elem tökéletesen illeszkedik egymáshoz. Alaposan meg kell vizsgálnia a blokkokat, hogy megkülönböztesse őket egymástól.
  • A bővítések végtelenek, és további futóelemeket, építőelemeket és további elemeket adhat hozzá. Új lehetőségek és új készletek vannak. Nagyobbá, összetettebbé és kreatívabbá válhat. Ez együtt nő a gyermekével.
  • Robusztus, szilárd, mosható, szinte nem törhető, és szinte nincs jele a kopásnak. A gyerekek ezt nagyon hosszú ideig is használhatják, még akkor is, ha kinőnek belőle.
  • A játékot Németországban gyártják, fenntartható gyártással és környezetbarát módon.

Meg sem kell említeni, hogy a Hubelino Marble Run egyike azoknak a játékoknak a piacon, amelyek minden korosztályú gyermeknek és még a szüleiknek is örömet nyújt. Ez egy jó ár-érték arány, amely minden bizonnyal nagyszerű üzletnek ígérkezik.

Ugyanabból a kategóriából: