OFRA Cosmetics – a legjobb választás a kozmetikai igényekre

Másoktól eltérően az OFRA Cosmetics nem csupán egy tipikus bőrápolási és sminkgyártó üzletág. Valójában vezető minőségi és professzionális smink- és bőrápoló gyártó. Ezenkívül az OFRA Cosmetics az szépségápolási cikkek legnagyobb szállítója az Egyesült Államok száz szalonjában és kozmetológiai iskolájában.

Highlighter OFRA Cosmetics
OFRA Cosmetics Highlighter kompakt highlighter – Blissfull

Az OFRA Cosmetics a gyártás terén szerzett hosszú éves tapasztalattal rendelkezik, ezáltal vált a szépségipar legjobb innovátorává. Az exkluzív bőrápolási és sminktermékek előállításával és megfogalmazásával az OFRA Cosmetics mindent megtesz a termékek készítésétől a szállításig, a csomagolásig, a gyártásig és a tesztelésig.

Miért fontolgatták az OFRA Cosmetics újracímkézését?

Ofra Gaito, az OFRA Cosmetics elnöke magyarázza meg, hogy a vállalat miért fontolgatta az újbóli címkézést. Számára felülmúlják a képüket, és szükségesek voltak bizonyos változtatások a vállalat jövőképe miatt.

Gaito nem érezte úgy, hogy jelenlegi márkájuk megfelelne annak, amit az OFRA Cosmetics akar képviselni. Csapatként úgy érezték, hogy vonzónak kell lenniük célközönségük számára. Ez a változás az üzleti életben, amely a játék kezébe helyezte őket, biztosítja, hogy márkájuk nem általános, és az OFRA Cosmetics egyedi imázsát, stílusát és hangulatát képviselik.

Ugyanabból a kategóriából: