A legjobb smink márkák közti küzdelem

A smink szempontjából a minőség nagyon is fontos. Ha tartós, és jó kinézetet akarunk, mindenféle bőrprobléma nélkül, akkor érdemes egy kis energiát fektetni a megfelelő márkák felkutatásába.

A jó hír az, hogy az iparág legjobb legnépszerűbb márkái folyamatosan csúcsminőségű és kiváló minőségű termékekkel állnak elő, garantáltan kielégítve minden szükségletet. Vessen egy pillantást a piacon megtalálható és megbízható smink márkák ezen gyors összehasonlítására, hogy véletlenül se nyúljon mellé smink vásárlásakor.

NYX

A NYX, a sminkmesterek által is kedvelt márka, aminek kínálatában megtalálunk mindent. A poroktól kezdve a krémekig, az ajkakon át a szemhéjig bármilyen termékben találunk kínálatot. A kezdő sminkesek számára a NYX a legmegfelelőbb választás. Először érdemes NYX termékekkel kísérletezni, mielőtt a luxusmárkák termékeit választanánk.

A NYX termékeket a legjobb márkának tekintik, ha csak most kezdi a sminkkísérleteket
NYX termékek minden nőnek

A NYX egy olyan márka, ami szinte ikonikus már a szépségápolás világában, de ugyanakkor nem kerülnek egy kisebb vagyonba a termékek. A professzionális sminkmesterek és a bloggerek egyaránt foglalkoznak a márka innovatív termékeivel. Szeretik és nagyra értékelik azt a tényt is, hogy a márka a termékválaszték kibővítése után is képes volt alacsonyan tartani termékei árait.

Toni Ko, a NYX alapítója 1999-ben alapította meg a márkát, és elmondása szerint a társaság fő célja a jó minőségű termékek előállítása volt, elérhető áron.

Nabla

Ha összehasonlítja a smink márkákat, akkor a Nabla egy másik olyan márka, ami mindenképp említést érdemel. Az olasz Nabla smink márka különféle vegán sminktermékeket kínál, amelyek Peta Cruelty-freek. Ez azt jelenti, hogy a termékek nem tartalmaznak semmilyen színezéket vagy állati eredetű összetevőt, például karminiumot. Ha egy terméket Peta Cruelty-free címkével látnak el, az azt is jelenti, hogy nem volt állatokon tesztelve.

Sminkmárkák: Nabla
Sminkmárkák: Nabla

A Nabla rúzsok széles választékát kínálja, valamint a szemhéjfesték, szempillaspirál, púder, korrektor, szemöldök ceruza választéka is számottevő. A Nabla kiváló minőségű smink termékei intenzív pigmentációt kínálnak. Az általuk használt formula nagyon hatékony, kiváló alapanyagokból áll, és teljesen biztonságos a használata.

Valamennyi formulájuk nagyon innovatív és részletekben gazdag, ami nagyban megváltoztathatja a praktikus, szép és soha nem unalmas végső termékek előállítását.

A Nabla úgy véli, hogy minden sminknek hozzá kell járulnia az egyén individualitásához, és eszközként kell szolgálnia mindenki számára a saját stílusuk megtalálásában.

Az állatok védelme a legnagyobb elveik közé tartozik, ezért gondoskodnak arról, hogy kozmetikumaik garantáltan vegánok legyenek.

Essence

Az Essence egy olyan smink márka, amelynek alkotói elkötelezettek, hogy kiváló minőségű, szórakoztató és megfizethető termékeket hozzanak a komoly kozmetikumok világába. Miért választanánk csupán egy szemhéjfestéket, rúzst, ajakfényt, vagy körömlakkot, ha mindet kipróbálhatjuk?

Videó: Essence Smink rögzítő spray

Az Essence minőségi kozmetikumokat kínál elfogadható áron. Az Essence Európában készül, és mostanában divatos árnyalatú sminktermékek gyűjteményét kínálja, sima textúrákkal és kiváló lefedettséggel. Ezeket is könnyű keverni és alkalmazni.

Az Essence szépségfilozófiája az, hogy akkor vagyunk igazán szépek, ha magunkat adjuk, és jól érezzük magunkat a bőrünkben. Az Essence úgy véli, hogy van valami inspiráló a valódi szépségben, és ez az oka annak, hogy a vásárlók ennyire szeretik ezt a márkát. Azt is hiszik, hogy a szépség bármilyen méretű és formájú lehet, és nem mindig csak komoly, hanem szórakoztató formában is megnyilvánulhat.

Szintén fontos nekik a minőség elérhető áron. Szerintük nem kell minden nap vagyonokat költeni azért, hogy valaki szép legyen. A minőség és az innováció sohasem a pénz kérdése.

Makeup Revolution

A Makeup Revolution, a brit kereskedelmi vállalat nemzetközileg elismert kozmetikai márkája, amely haj-, bőr- és sminktermékeket kínál.

Az inkluzivitásuk miatt elismert Makeup Revolution termékei rendkívül kedvező áron érhetőek el, különös figyelmet fordítva arra, hogy minden korosztály, nem, és etnikum megtalálja a számára megfelelőt.

Adam Minto, a márka alapítója azt mondta, hogy a sminknek nem szabadna kiváltságnak lennie, kizárólag az akaraton múljon a smink használata.

Míg a legtöbb olcsóbb márka a termékek minőségén spórol, a Makeup Revolution nem csak olcsó, hanem színvonalas termékeket készít.

Amikor 2014-ben megjelent a Superdrug üzletekben, a márka rengeteg visszhangot kapott a médiából. Viszont amikor influenszereket is bevontak a márka népszerűsítésébe, akkor az emberek elkezdtek megbarátkozni vele.

A Makeup Revolution nem kerülte az influenszereket, és ezt nem is tagadja. Az elmúlt pár évben azonban egy másik szintre vitték a dolgokat, mivel együtt dolgoztak az iparág legjobb és legnépszerűbb influenszereivel és bloggereivel.

Catrice

Ha szeretne néhány márkát összehasonlítani, akkor éppen ideje megismerkedni a Catrice névvel. A Catrice egy olyan sminkmárka Európából, amely még mindig új az Egyesült Államokban. Nem meglepő módon kezd nagyon híressé válni az olcsóbb sminkek között.

A termékek árai nevetségesen alacsonyak ahhoz képest, hogy milyen minőségűek. Olyan minőségi termékekről van szó, melyeket gyakran összekevernek a legdrágább márkák termékeivel is. A Catrice márkával nem nyúlhat mellé.

Néhány termékük magában foglalja az ultra pigmentált metál folyékony szemhéjfestéket is a szempillaspirál mellett, amelyek garantáltan göndörítik a szempilláit.

Ne feledje összehasonlítani a különböző márkák termékeit mielőtt választana.

Ugyanabból a kategóriából: