Vásárlási útmutató a női motorkerékpáros kabátok számára

A motoros kabátok a motoros felszerelés egyik legfontosabb darabjai, a sisakok után csak a második helyen állnak. A bőrdzseki egy csodálatos kiegészítő ruhatári alapdarab. A motorkerékpáros dzseki vásárlásakor azonban fontos megjegyezni, hogy nem csak a divatról és az esztétikáról van szó. A legfontosabb, hogy mindig a biztonsága legyen a legfontosabb prioritás. 

A motorkerékpáros dzseki célja, hogy védelmet nyújtson az úthibák és más súlyos testi sérülések ellen. Ami a motoros dzsekiket illeti, minden a védelemről és a megjelenésről szól. Mielőtt úgy döntene, hogy feldobja a pénzt, a legjobb, ha felvértezi magát néhány tippel a legjobb női motoros dzseki megtalálásához, amely tökéletes egyensúlyt teremt a védelem és a divat között. 

A motoros kabátok a motoros felszerelés egyik legfontosabb darabjai, a sisakok után csak a második helyen állnak.

Kövesse a stílusát 

Minden hölgynek megvan a maga személyes divatérzéke és ízlése. Ne aggódjon amiatt, hogy elveszíti stílusérzékét abban a pillanatban, amikor felveszi a felszerelését. 

Nem számít, hogy textil vagy bőr anyagból készült kabátot választasz, rengeteg különböző dizájn, szín és stílus közül választhatsz, hogy minden nő egyedi ízlésének és preferenciájának megfeleljen. 

A legjobb dzseki nemcsak védelmet nyújt, hanem az Ön személyes preferenciáit is bemutatja, miközben megmutatja a lovas személyiségét. 

Vásárolj újat 

A védőfelszerelés tekintetében mindig az új lesz a legjobb választás. Ha használt felszerelést vásárol, mindig fennáll annak a lehetősége, hogy az előző tulajdonos nem gondozta megfelelően a kabátot, ami csökkentheti annak védelmét és minőségét. 

Kompromittálhatod a biztonságodat, csak hogy megspórolj néhány dollárt? Természetesen nem! Még ha borsos árat is fizetsz előre az új motoros dzsekikért, gondolj arra, hogy milyen tényleges értéket kapsz belőle: az életedet. 

Továbbá, bár nem szeretné, hogy címke sznobnak tekintsék, ilyen esetekben jobb, ha jó hírű és megbízható márkákat választ. Ami a lovaglófelszerelését illeti, a minőség mindig meg fog érni minden egyes dollárt, amit kifizet. 

A motorkerékpáros dzseki célja, hogy védelmet nyújtson az úthibák és más súlyos testi sérülések ellen.

Keresse a belső zsebeket

Nőként valószínűleg hozzászoktál a kis zsebekhez, amelyekbe még a telefonod sem fér bele. A zsebek azonban elengedhetetlenek, ha lovagolsz. Gyakran előfordulhat, hogy az összes értéktárgyadat a kedvenc táskádba teszed, amelyet bárhová magaddal viszel. De ha kerékpárral vagy kint, a kabátod zsebei szolgálnak a pénztárcádként. 

Minden alkalommal, amikor utazni indul, szüksége lesz egy olyan helyre, ahová a telefonját, pénztárcáját, kulcsait és egyéb szükséges dolgait el tudja helyezni. A kabát belső zsebeivel a legkényelmesebb tárolóhelyet kapod, amely nemcsak védi értékeidet, de biztonságosabbá is teszi a dolgokat számodra. 

Egyes lovaglózubbonyok lehetőséget biztosítanak arra is, hogy egy belső vízálló zsebet is beépíthessen, még akkor is, ha maga a kabát nem vízálló. 

A motoros sisak a motorosok számára kulcsfontosságú védőeszköz, amely védi a fejüket balesetek esetén.

Ellenőrizze a varrás 

Csakúgy, mint más felszerelések és ruhadarabok esetében, a minőség a legfontosabb. Amikor kabátot vásárol, ellenőrizze a varratokat, hogy nincsenek-e leesett öltések. 

Ha például a varratok ütközés közben felszakadnak, a kabát nem tud majd védelmet nyújtani. Ügyeljen arra, hogy olyan kabátokat válasszon, amelyek varrásai dupla varrásúak, biztonsági varrásúak vagy többszörösen varrottak, hogy biztosítsa a maximális szakadásállóságot. 

Tekintse az elemeket

A kabátodnak néhány személyes tulajdonságára is szükséged lesz, illetve szeretnéd, attól függően, hogy hogyan motorozol és hol élsz. Minden megvásárolt felszerelésnek alkalmasnak kell lennie az Ön regionális időjárási viszonyaihoz és lovaglási stílusához.

Egyes motorkerékpáros kabátok kivehető hideg időjárásálló vízálló bélést biztosítanak. Ezért mindig vegye figyelembe, hogyan és hol motorozik. Minden időjárási körülmény más-más bélést vagy funkciót igényel a kabátjától. 

Válasszon textil vagy bőr között 

Ez a következő pont valószínűleg az egyik legszemélyesebb döntés, amit a lovaglókabát vásárlásakor meg kell hoznia. Mindkét anyagnak megvannak a maga előnyei és hátrányai. Ez azt jelenti, hogy meg kell határoznia, mi felel meg legjobban az Ön egyedi igényeinek. 

A terület vagy régió, ahol él, nagy tényező. A textil dzsekik gyakran vízállóbbak és légáteresztőbbek, ami jobb választás lehet, ha melegebb éghajlatú helyen él. Az egyetlen hátrányuk azonban az, hogy hajlamosak gyorsabban elhasználódni, mint a bőr. 

Találhatsz olyan kabátokat is, amelyek a bőr és a textil kombinációját tartalmazzák a jobb tartósság, szellőzés és védelem érdekében. A textilanyag ideális kezdő dzsekiként működhet, különösen, ha a költségvetése kissé korlátozott. Ha azonban hajlandó hosszú távú befektetésre, amely a legjobb védelmet nyújtja, a legjobb választás a bőr. 

Ellenőrizze a páncélvédelmet

A páncélzatod ömlesztett lehet anélkül, hogy el kellene menned az edzőterembe. A vállad, a hátad és a könyököd páncélvédelmére lesz szükséged. Ellenőrizze a CE minősítéssel rendelkező páncélokat, mert ezek egyszerre könnyűek és erősek. 

Úgy tűnik, sok lovas úgy gondolja, hogy a kabátok nem nyújtanak annyi hátpáncélt, amennyit szeretnének. Ha ez a helyzet, akkor vásárolhatsz egy hátvédet, amely helyettesítheti a nem megfelelő párnázottságot. 

Fontolja meg a szellőztetést 

Ahogy a forró nap lesüt rád az égből, és a lábaid között forró motor dübörög, egy dolog biztos: a dolgok forróbbak lesznek, mint szeretnéd. Még ha a textil motoros dzsekik jobb légáramlást is tudnak biztosítani, a bőrdzsekikben szellőztetett opciók is kaphatók. 

Ha bőrt választ, válasszon olyan kabátokat, amelyek perforált paneleket tartalmaznak a jobb szellőzés érdekében minden egyes alkalommal, amikor lovagol. A kulcs itt a légáramlás, mert nem számít, milyen lassan vagy gyorsan motorozol, a bőrödnek mindig lélegzetvételre van szüksége. 

A motorkerékpáros kabátok kiválasztása sok fontos szempontot igényel. A fenti hasznos tippek követésével azonban biztos lehet benne, hogy első döntése helyes döntés lesz. A végső döntés, hogy mi lesz a legjobb Önnek és személyes igényeinek, továbbra is Öntől függ, hölgyem. 

Ugyanabból a kategóriából: