A megfelelő tetőcsomagtartó kiválasztása

Ha szállítunk valamit, ami nem fér be a csomagtartóba, a legegyszerűbb, ha a tetőn keresünk neki helyet. Ez gyakori, ha például síléceket vagy kerékpárt szállítunk. A legfontosabb az, hogy ezt a megfelelően, biztonságosan tegyük. Szerencsére jó helyen jársz, mert ebben a cikkben a tetőcsomagtartókról lesz szó.

Sokféleképpen szállíthatunk

Ugyan több mód is van például sílécek szállítására, de a legegyszerűbb és legnépszerűbb egy síléctartó -vagy akár tetőcsomagtartó használata. Ez rakománydobozként is szolgál, tehát bármit belepakolhatunk. Nézzük, milyen előnyökkel jár a használata:

  • Jó ár-érték arány
  • Könny felszerelés
  • Több hely felszabadul a csomagtartóban
Tetőcsomagtartó

Megbízható és hasznos

A síléc vagy tetőcsomagtartó használatával a csomagokat könnyen és biztonságosan szállíthatjuk. Könnyen felszerelhető, nem feltétlenül szükséges hozzá szakember. Ráadásul a piacon is remek ár-érték arányú modelleket találhatunk. A tetőcsomagtartó nem csak családoknak van kitalálva, a profik is így szállítják a felszerelésüket.

A legegyszerűbb akkor felszerelni, ha a tetőn már eleve van keresztrúd. Ezzel azonban nem mindegyik jármű rendelkezik, jellemzően csak a terepjárók és a családi autók. Ezért a legújabb fajta modelleket már minden nélkül csatlakoztatni, akármilyen autóra.

Ne hagyja ki a következő cikket sem: Az online vásárlás előnyei, még az autó vásárlásakor is

Ugyanabból a kategóriából: