Tetőcsomagtartók – egy hasznos kiegészítő az autón

Egy autós vagy egy családi utazásra készülve gyakran úgy tűnhet, hogy szinte lehetetlen mindent bepakolni a csomagtartóba, amire szükségünk lehet. Egy tetőcsomagtartó kiváló megoldás olyan dolgok szállítására, amik már nem fértek be hátulra. Egyre gyakrabban láthatunk olyan járműveket is, amelyekre kerékpárokat és síléceket szerelnek fel. Ez nem lenne lehetséges tetőcsomagtartók nélkül, amivel bármit könnyen fel lehet szerelni az autó tetejére. Néhányhoz már a vásárláskor adnak egyet, de a legtöbb esetben külön kell vásárolnunk egy szaküzletben és felszerelni.

Sokfajta tetőcsomagtartót találhatunk

Ha tető csomagtartót vásárol, fontos ellenőrizni, hogy az megfelelő-e az autójára. Erről könnyű meggyőződni, ha egy univerzális modellt választottunk, mert azok mindegyik autóra illeszkedni tudnak. Azonban vannak olyanok is, amelyek csak egy adott modellre szerelhetőek fel.

Ha ilyet vásárol, akkor biztos lehet benne, hogy az tökéletes választás lesz, mert az általában jobban illeszkedik. Könnyen felszerelhetőek a járműre, nem igényelnek szerszámokat. Egy hosszanti párhuzamos sínpárra kell rárakni, leszedhető újra és újra.

Ugyanabból a kategóriából: