Autóülések, amelyek mindig a legjobbak

Univerzális autóülés huzatok

Ezek az üléshuzatok univerzális illeszkedést kínálnak, amelyek a legtöbb járműhöz illeszkednek. Általában kényelmes bélésből állnak, vízlepergető polipamut sávolyból, egy gyakori foltálló anyagból. Használatuk is a legegyszerűbb: egyszerűen rácsúsztathatók az első ülésekre, és a fejtámlához rögzítik őket.

Univerzális üléshuzatok
Korszerű üléshuzatok univerzális

Egyedi autóülés huzatok

Ebben az esetben megengedheti magának az extrém testreszabást, vagy választhat egy klasszikusabb ízlést, de mégis ez a legjobb megoldás a jármű gyári megjelenésének megőrzésére.

Vadonatúj belső beépítés a Toyota Siennába

Ezek az autója márkájához és modelljéhez tökéletesen illeszkedő huzatok megőrzik az összes autóülés huzat jellemzőit, mivel könnyen tisztíthatók, ellenállnak a víznek és a fröccsenő víznek. személyre szabott elöl és hátul, két év garanciával a hibák ellen.

Hogyan válasszuk ki az autóülés huzatok

A szövet kiválasztása a legfontosabb dolog az Silux autóüléshuzatok kiválasztásakor. A lehetőségek széles skálája áll rendelkezésére, beleértve a neoprént, a vinilt, a műbőrt és a poliésztert. Kiválaszthat a kárpitozáshoz illő színt a gyári megjelenés érdekében, vagy személyes hangot kölcsönözhet autójának egy furcsább színnel és stílussal. Azt is meg kell jegyezni, hogy egyes autóüléshuzatok két vagy négy darabból álló készletben, míg mások különálló egységként kerülnek forgalomba.

Olvassa el a következő cikket is: Ködlámpák, minden, amit tudni kell

Az autólámpák az elmúlt években ugrásszerűen fejlődtek, olyannyira, hogy a ködlámpák manapság szinte haszontalannak tűnnek. A törvény azonban előírja, hogy a ködlámpáknak az autó hátsó lámpáihoz kell tartozniuk, míg az első ködlámpák egy hasznos extra, amellyel az autógyártók a magasabb felszereltségű modellek felé csábíthatják a vásárlókat.

Egyes autóüléshuzatok olyan jól készülnek, hogy legalább esztétikailag nem fogsz különbséget találni a valódi bőrrel: ebben az esetben is vízálló és foltálló szövetekről van szó, amelyeket kifejezetten ezekre a funkciókra terveztek. Ezek az üléshuzatok, amelyek a legtöbb autóhoz, szedánhoz és terepjáróhoz illeszkednek, kiváló minőségű vízálló PVC-ből készülnek, amely egy egyszerű nedves ruhával könnyen tisztítható. Ha viszont jobban érdekli a környezeti hatás, és ökológiai vásárlásokat szeretne végezni, fontolja meg a fenntartható hajdina szövetből készült üléshuzatokat. Lehet, hogy szegényes anyagnak tűnik, de valójában ez az egyik legújabb kutatási eredmény az erre a funkcióra alkalmas anyagokról. 

Ugyanabból a kategóriából: