Legfőbb okok, hogy új üléshuzatokat kapjon az autójához

Ha megpróbálsz az interneten tippeket keresni arra vonatkozóan, hogyan teheted örökké tartóvá a bőr autóüléseket, biztosan megtudod, hogy semmilyen kefélés, bőrtisztítás vagy porszívózás nem tudja megakadályozni, hogy a bőr előbb-utóbb elhasználódjon. Ez csak annyit jelent, hogy az eredeti ülések huzatban tartása a legjobb dolog, amit tehet, hogy megóvja járműve belső terének értékét. 

Ezek a huzatok, amelyet a Silux webáruházban vásárolhat meg, a legjobb barátja, ha Ön olyan valaki, aki szereti a bőr és a kiváló minőségű ülések luxus érzését, de ugyanakkor inkább 3 évente cseréli le autóját. Azok az ülések, amelyek még mindig úgy néznek ki, mintha újak lennének, magasabb eladási árat kapnak, mint azok az ülések, amelyek már láttak jobb napokat. Ez talán kissé felületesen hangzik, de valójában igaz.

Autóülés huzatok - fekete és kék színben
Autósülés huzatok fekete és kék színkombinációban

Ha tehát az a fő szempont, hogy megőrizze autója eladási értékét, akkor olyan huzatokat kell választania, amelyek megakadályozzák a nedvesség kialakulását az eredeti autóüléseken. Az is fontos, hogy személyre szabottan illeszkedjen.  Így biztos lehet benne, hogy egyetlen sarok sem lesz szabadon és sérülékenyen. 

Utálod, ha megégeted magad 

Nyáron szívesen visel rövidnadrágot, de amint beül az autójába, úgy érzi, mintha megsülne, mert a fűtött ülés megégeti a combja hátsó részét. Egy készlet minőségi autóüléshuzat nemcsak az eredeti üléseket, hanem a saját bőrét is megvédi. 

Hogyan szereljük fel az autóülés huzatait? Egyszerűen és könnyen.

Ügyeljen arra, hogy világos színű huzatokat válasszon az ülésekhez, hogy hűvösek és kényelmesek maradjanak. Az olyan árnyalatok, mint a kő és a barnásbarna jobban visszatükrözik a napot, mint a szénszínű vagy fekete ülések. Vannak olyan szövetek is, amelyek általában megbocsátóbbak a hőségben, mint mások. Bár imádhatja a bőr vödörüléseket, nagyot fog fizetni, ha a melegebb évszakban is fedve tartja őket. 

Olyan huzatokat kell választania, amelyek UV-állóak, puhák és könnyűek. Keresse a vászon, a hálós, a neosupreme/neoprén és más szöveteket. Kerülje teljesen a vinilt vagy a műbőrt/bőrt. 

Ön vezet a járművével a munkahelyére

Ha állandóan ki-be járkál a különböző munkahelyeken, az ülések rendben tartása és tisztán tartása szinte lehetetlen. Az üléshuzatok megkönnyíthetik és felgyorsíthatják a tisztítási folyamatot az Ön számára. Vannak olyan huzatok, amelyeket helyben tisztíthat, és vannak olyanok is, amelyek teljesen moshatók cseppszáraz javaslatokkal. Vannak olyanok is, amelyeket alacsony fokozaton szárítógépben száríthat.

Ugyanabból a kategóriából: