Hogyan válasszuk ki a legjobb csomagtartó szőnyeget az autónk számára?

1. Vízálló

Ha gyakran nedves vagy sáros kültéri felszereléssel van dolga, esetleg háziállatot szokott vinni magával, akkor feltétlenül válasszon vízálló szőnyeget. A vízálló szőnyegek megakadályozzák, hogy a folyadékok beszivárogjanak az autó csomagtartójának szövetborításába. A vízálló csomagtartó szőnyeg kiválasztásával elkerülhetőek a kellemetlen szagok és foltok megjelenése. Nyilvánvaló, hogy a legtöbb szőnyeg alapból vízálló anyagból készül, a különbség az alakjukban rejlik. Az a legjobb, ha olyan szőnyeget választ, amelynek a szélei magasabbak, így nem folyik le róla a folyadék.

2. Csúszásgátló

A csúszásgátló szőnyegek megakadályozzák az áruk elmozdulását szállítás közben. Ezenkívül erős tapadást biztosítanak a háziállat számára. A szőnyegek csúszásgátlóak, de a széleik nem a legjobbak.

Ebben az esetben a legjobb megoldás egy teljes, egyedi gyártású csomagtartó szőnyeg beszerzése. Az alsó textúra hozzájárulhat a szőnyegek csúszásgátlásához.

3. Nagy teherbírású

Autós csomagtartó szőnyeg

A nagy teherbírású, erős csomagtartó szőnyegek kétirányú védelmet nyújtanak. Megvédik a rakományt és az autó csomagtartóját is. Ha rendszeresen szállít nehéz tárgyakat, akkor elegendő szilárdságú csomagtartó szőnyegre van szüksége, hogy elkerülje a csomagtartó egyes részeinek kopását, vagy sérülését.

Olvassa tovább az o témáról szóló teljes cikket autós csomagtartó szőnyeg.

Ugyanabból a kategóriából: