Miért van szüksége tetőcsomagtartóra?

Maximalizálja a tárhelyet tetőcsomagtartókkal

Valószínűleg az első számú ok, amiért egyre több gépjármű-tulajdonos vásárol tetőcsomagtartót, az a raktárterület maximalizálása. Ezáltal extra helyet kaphat, így akár a kempingfelszerelés, horgászbot, síléc, szörfdeszka vagy kajak elvitele sem okoz majd gondot. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a megfelelő csomagtartót annak alapján, hogy mit tervez magával vinni a kalandjai során.

A tetőcsomagtartók segítenek abban, hogy friss levegőt kapjon járművében

Képzelje csak el, milyen friss lesz a levegő a járművében, ha a holmiját csak egy helyen tárolja. Az izzadt ruhák, az ételek, a tartalék üzemanyag és az egyéb holmik szaga elárasztja az egész autót. Ezeket egyszerűen rögzítheti járműve tetején, így friss levegő járhatja át az autót.

Tetőcsomagtartó

A tetőcsomagtartó az auto esztétikáján is javít

Egy tetőcsomagtartó felszerelése a járművére határozottan csodákra képes, ha a megjelenésről van szó. Vannak olyan esetek, amikor a csupasz tető egyszerűvé és unalmassá teszi a járművét. Erre tökéletes megoldás egy fényes és letisztult tetőcsomagtartó felszerelése.

Videó: Milyen tetőcsomagtartót vásároljak?

Akár a keresztlécek telepítésével is figyelemre méltó változtatásokat hajthat végre. Ami még jobb, hogy ezeket a csomagtartókat nagyon könnyű eltávolítani, ha már nem akarjuk őket az autón hagyni. Az autós tetőcsomagtartók a legjobb díszek közé tartoznak, amelyeket hozzáadhat szeretett járművéhez.

Javítsa járműve sokoldalúságát tetőcsomagtartókkal

Hacsak nincs kettős kabinja vagy pickupja, akkor valószínűleg mindig számolnia kell majd a járműve belsejének méreteivel. Vannak olyan tárgyak, amelyeket egyszerűen nem vihet magával, még akkor sem, ha megpróbálja összenyomni őket az autójában. A tetőcsomagtartóknak köszönhetően azonban most esélye van arra, hogy autóját minden eddiginél sokoldalúbbá tegye. Csak néhány alkatrészre van szüksége, és hamarosan a jármű képes nagyobb rakományok, például kajak és kenu szállítására és befogadására is.

Védje meg a járműve belsejét a sérülésektől

Ha nincsenek tetőcsomagtartók (Withcar), akkor kénytelen az ember az autó belsejébe tenni az olyan cuccokat, amelyek kárt tehetnek a beltérben. Ide tartozhatnak például a halászeszközök. Ha horgászfelszerelését a jármű belsejébe helyezi, a horgok elszakítják és megkarcolhatják a szövetet, és teljes rommá tehetik az autó belsejét. A tetőcsomagtartók segítségével azonban egyszerűen fel tudja rakni ezeket a dolgokat az autó tetejére, ezzel megelőzve ezeknek a károknak a keletkezését.

Ugyanabból a kategóriából: