Az új tetoválás megfelelő ápolása

A tetoválás remek módja annak, hogy kifejezd a személyes stílusodat a világ felé. De ahhoz, hogy jó is nézzen ki és fényes maradjon, megfelelő gondossággal kell ápolni a következő években. Ez különösen igaz a tetoválás után tetovált felületére, ami hosszú ideig maradhat begyulladva, vörösen, fájdalomérzetet okozva.

Mivel a test és a bőr gyakorlatilag egy adag tintát kapott, időre van szükség ahhoz, hogy a szervezet alkalmazkodjon a változásokhoz. A tetováló krémek használatával felgyorsíthatjuk ezt a gyógyulást.

A frissen tetovált bőr hajlamos lehet hegesedésre, sőt a fertőzésekre is. A tetováló krémek ápolják a bőrt, és megakadályozzák, hogy begyulladjon. Ezért nem alakul ki hegesedő szövet, és a bőr sterilizálódik a tetoválás helyén.

Gyógyulási idő

Az új tetoválás alapos figyelmet igényel. Ez sok ember számára nem magától értetődő dolog, ezért problémák merülhetnek fel. Az új tetoválásnak folyamatos gondoskodásra lesz szüksége a következő hetekben. A tetoválás ápoló krém az egyik legjobb megoldás, ami hosszú ideig ápolja a bőrt.

Rengeteg különféle termék közül választhatunk, ezért nehéz megtalálni a megfelelőt. Olyan krémet kell használni, aminek a hatása nem csak egy átlagos bőrápolóéval ér fel, mert az nem elég egy új tetoválásra.

Jó krém a gyógyuláshoz

Milyen tetoválás ápoló krémek segíthetik a bőr gyógyulását? Azok, amelyek a tápanyagok és a bőrt nyugtató összetevők keverékét tartalmazzák, és amelyek intenzíven segítik a bőr meggyógyulását. A legjobb elkerülni azokat, amelyek sok vegyszert tartalmaznak, mert ez bőrirritációt és elfertőződést is okozhat.
Sok tetoválás ápoló krémet erőteljes természetes összetevők alkotják, mint a kókuszolaj és az aloe gombák. Ez a legjobb módja annak, hogy 100% -ban természetes módon gyógyítsuk a begyulladt bőrt. Keress, válassz ki és használj egy jó krémet a tetoválásod ápolására.

Tanács a gyors gyógyuláshoz

A tetoválás alatti bőr állapotának helyreállítása akár három-négy hétig is eltarthat. Ez függ a bőrtípustól és a tetoválás méretétől. Ha tetováló krémet vásárolsz, győződj meg róla, hogy a kiválasztott krém hidratáló hatást fejt ki. Továbbá tudd azt is, hogy a hidratáló hatású tetováló krémek természetes összetevőket tartalmaznak, és nem ásványolajat vagy alkoholt, amik sok esetben irritációt okozhatnak.

Ne feledd, hogy a tetoválás gyógyulása helyreállítási folyamat, amelyet nem szabad elsietni. Szánj rá időt és figyeld meg, hogyan reagál a tested különböző tetováló krémek használatára, végül válaszd ki a leghatásosabbat.

További információ autószőnyegek.

Ugyanabból a kategóriából: