Személyre szabott üzleti és irodai ajándékok

Lehet, hogy az otthon az a hely, ahol a szíved van, de a munkahelyed az a hely, ahol gyakran a legtöbb időt töltöd. Mivel az életed nagy részét annak szenteled, hogy olyan dolgokkal foglalkozz, amelyeket szeretsz, a személyre szabott üzleti és irodai ajándékok a legjobb ajándékok közé tartoznak, amelyeket különleges alkalmakra vagy ünnepekre találhatsz. 

Akár a kollégáit szeretné meglepni ajándékokkal, akár a munkahelyén szeretné feldobni a személyes terét, itt van néhány olyan választás, amelyet biztosan szeretni fog.

1. Testreszabott asztali naptárak

Az egyedi asztali naptárak a legjobb termékek közé tartoznak, amelyekkel megmutathatja eredetiségét, és kiemelheti logóját és üzenetét. Végtelen számú lehetőség áll az Ön rendelkezésére. Választhat puha vagy kemény borítót, ragaszthat holdlapokat a fejlécbe, vagy kötheti őket spirállal. 

Személyre szabott üzleti és irodai ajándékok - asztali naptár
z asztali naptár praktikus üzleti ajándék

A legjobb dolog ezekben az ajándékokban az, hogy egyszerre funkcionálisak és környezetbarátok. A jegyzetekkel kiegészített egyedi asztali naptárak kétségtelenül az egyik legpraktikusabb és legelterjedtebb üzleti ajándék, amit találhat. A naptárak további személyre szabása érdekében akár konkrét témákat is választhat a naptárakhoz.

2. Testreszabott nyakláncok

Az egyedi nyomtatott nyakláncok a reklámüzenetek legpraktikusabb hordozói, amelyeket konferenciákon, vásárokon és egyéb rendezvényeken lehet használni. A rendelkezésre álló helynek köszönhetően olyan széleskörű lehet a reklámüzenete, amennyire csak akarja. Olyan részleteket is feltüntethet, amelyek más típusú promóciós cikkeken esetleg nem lennének lehetségesek. 

Testreszabott nyakláncok
A kulcstartók praktikus üzleti ajándékok, rendkívül örülnek a különféle rendezvényeknek

Ezek a nyakláncok selyemszerű poliészter anyagból készülnek, és színes szublimációs nyomtatással készülnek. A szabványos 20, 15 és 10 mm-es szalagszélességek közül választhat. Ezeket a nyakláncokat kiegészítőként használhatja, és az alapár már tartalmazza a fémkarabélyt is. 

3. Testreszabott vezeték nélküli töltők

Mindenki szinte minden egyes nap tölti az okostelefonját, sőt néha egy nap alatt többször is. A személyre szabott vezeték nélküli töltők a legjobb személyre szabott üzleti és irodai ajándékok közé tartoznak, amelyeket adhat, és amelyekkel jobban kiemelheti értékesítési tárgyát vagy logóját reklámcélokra.

Ez egy nélkülözhetetlen tárolóhelyként vagy töltőállomásként szolgál a különböző eszközök számára, beleértve az okostelefont, a fejhallgatót és a Qi vezeték nélküli töltést támogató okosórát. 

Igen, most már a vezeték nélküli töltők is használhatók a márka képviseletére, hogy kitűnjön a versenytársak közül. 

4. Testreszabott fém kulcstartók

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy olyan egyedi kulcstartókat készítsen, amelyek különleges és eredeti módon képviselik legjobban márkáját. Mivel mindenki szereti és szüksége van kulcstartókra, itt az ideje, hogy gondoskodjon arról, hogy az Ön medáljai kiemelkedjenek a többi közül.

A kulcstartók nagyon népszerű kiegészítők, és ez az oka annak, hogy egyre több márka és szervezet adja őket személyre szabott üzleti és irodai ajándékként. Időtlen népszerűségüket kihasználhatja azzal is, hogy rájuk nyomtatja márkája logóját vagy üzenetét. 

5. Testreszabott húzózsinór táska

A személyre szabott zsinóros táska az egyik legegyedibb termék, amelyet ügyfelei és kollégái biztosan hasznosnak találnak majd. Ez a zsinóros táska újrahasznosított PET-palackokból vagy 210D poliészterből készül. Ideális hátizsák, amelyet használhat egynapos kirándulásaihoz, kedvenc sporttevékenységeihez, vagy akár csak a szokásos teendőihez. 

Az teszi nagyon hatékony ajándékká a vállalkozások és irodák számára, hogy amellett, hogy könnyű, a teljes felületét az Ön által kiválasztott mintával nyomtathatja. Az anyagok közül többek között a 100% pamut, a 100% RPET, a 100% fényvisszaverő poliészter és a 100% poliészter közül választhat. 

6. Testreszabott bevásárlótáska

Ki mondta, hogy a bevásárlótáskáknak unalmasnak kell lenniük? A bevásárlótáskák mostantól teljes egészében nyomtathatók egyik szélétől a másikig, hogy reklámüzenete kiemelkedjen és minden eddiginél jobban észrevehető legyen. 

Ezek az egyedi bevásárlótáskák hasznos üzleti és irodai ajándékok. Kutatások kimutatták, hogy ha a címzettek hasznos ajándékokat kapnak, annál nagyobb az esélye annak, hogy megtartják maguknak az ajándékot. Ezek azért is csodálatos üzleti ajándékok, mert viszonylag nagyobb helyet biztosítanak a reklámoknak. 

Számos anyag közül választhat, ezek közé tartozik a nem szőtt PP 120 g/m2 laminálással, a nem szőtt PP 80 g/m2, a RPET 140 g/m2 laminálással és a PP-szőtt 140 g/m2 laminálással.

7. Testreszabott papír ragadós jegyzetblokkok

Ragadd meg az esélyt, hogy személyre szabd ezeket az egyedi blokkokat, amelyek öntapadós lapokkal rendelkeznek, és amelyek mindegyike a személyes kívánságaidon alapul. 

Ezeket a jegyzettömböket a vállalat irányelveinek és az Ön preferenciáinak megfelelően tervezheti meg. Ezek a személyre szabott papír öntapadós jegyzetek a legjobb promóciós cikkek közé tartoznak, amelyeket terjeszthet. A szín teljesen lefedheti mind a belső, mind a külső oldalt, és még a tolltartót, az oldalpiacot, a gumiszalagot, valamint a zsebet is beállíthatja az extra papírok számára. Látja, itt végtelen lehetőségek vannak, amelyeket felfedezhet. 

8. Testreszabott sapka

A sapkák már régóta a legnépszerűbb személyre szabott üzleti és irodai ajándékok közé tartoznak, és ennek jó oka van. Az egyedi készítésű és egyedi sapkák teljesen személyre szabhatók az Ön kívánságai alapján, így kiemelheti logóját és üzenetét, és megmutathatja eredetiségét a világ többi részének. 

Mostantól teljesen egyedi nyári kalapokat hozhat létre, hogy a legjobban képviselje márkáját. Itt hatalmas lehetőségek vannak, a formáktól kezdve az anyagokig, a mintákig, a színekig és még sok minden másig. 

A kupakokat általában azért használják, mert újra és újra bebizonyosodott, hogy kivételes eredményeket hoznak a márka népszerűsítésében. A nyári sapkák nagyon hasznos ajándékok, amelyeket általában úgy használnak, hogy az Ön üzenete és logója mindenki számára láthatóvá válik. 

9. Testreszabott tisztító kendő

Elmúltak azok az idők, amikor a tisztító ruhákat csak a por, a szennyeződések és a csúnya zsíros foltok eltávolítására használták különböző érzékeny felületekről, például az elektronikus készülékek képernyőiről, fényképezőgépek lencséiről, szemüvegekről és napszemüvegekről. Mostantól személyre szabhatja ezeket a tisztítókendőket, hogy minden egyes alkalommal emlékeztesse a felhasználókat az Ön vállalatára.  

10. Egyedi jegyzet

Terjesszen személyre szabott jegyzetfüzeteket, papírtömböket és jegyzettömböket, hogy különleges és eredeti módon mutassa be márkáját. Válasszon a különböző minták, anyagok és méretek közül, és tegye ismertté mindenki számára Önt és kínálatát.

Ugyanabból a kategóriából: