Autótetős Állványok: Tudj Meg Többet

Tetőcsomagtartók alatt az autó tetejére illesztett rudakat értjük, amellyel nagy tárgyakat lehet szállítani, például bicikliket vagy létrákat többek között. Sokban megkönnyíthetik az életünket mindennapii helyzetekben. Általuk szállíthatunk autónkon fontos tárgyakat a jármű tetején anélkül, hogy az utasok elől vennénk el a helet a belső térben. Ez a cikk megmutat néhány extra tudnivalót, amennyiben vásárláson gondolkodik, hogy garantáltan az ideális terméket válassza.

Az Autótetős Állványok Részei

Tetőcsomagtartók

Az állvány legfontosabb része az also tartórésze. Ezek a legdrágább részei és az egészét el kell bírniuk annak, amit a tetőre raksz. Ezért is kell ezeket a tető legerősebb részére erősíteni. Fontos figyelembe venni, hogy a az also tartórészek általában lezárhatóak, így rendkívül nehéz lehet a tetőállvány eltávolítása. Ne feledje, hogy egyes állványokhoz külön lehet kapni lezárót és kulcsokat.

A járműspecifikus illesztő szett elengedhetetlen a tartórészek telepítéséhez. Ezeket általában a gyártó úgy tervezi, hogy egy bizonyos járműhöz legyenek jók vagy több hasonló járműhöz.

Olvassa el a témáról szóló cikket tetőcsomagtartók.

Ugyanabból a kategóriából: