A popsocket jelentősége

Ez a kiegészítő hasznosnak bizonyul akkor, amikor zsúfolt helyen szeretné használni a telefonját, vagy szelfit szeretne készíteni egy olyan szobában, ahol nincs padlószőnyeg. Egy másik jó alkalom, amikor a Popsocket hasznosnak bizonyul, ha Ön riporter és egy dühöngő tömeget szeretne videóra venni. Továbbá, a telefon megtartására is használhatja, miközben a kedvenc sorozatát nézi, a kedvenc zenéit hallgatja vagy akár a fülhallgató zsinórját is köré tekerheti.

Popsocket

Ugyanakkor a Popsocket-ek nagyszerűen néznek ki, ezenfelül olyan színben és formában kaphatóak, melyeket könnyen illeszthet az elegáns körmeihez vagy ruháihoz.

Kik használják a Popsocket-et?

Nos, nyilvánvalóan olyan emberek, akik nem szeretnék elejteni a telefonjaikat. Érdekes módon a Popsocket-et pozitívan fogadták a pop zene világában is, mivel figyelemre méltó A listás sztárokat is lencsevégre kaptak, miközben Popsocket-et használtak, ezek közül megemlíthetjük Serena Williams-t, Kendall Janner-t, Michael Phelps-t és még sokan mások.

Ahhoz, hogy beszerezzen egyet, látogassa meg a PopSocket weboldalt, ahol megannyi termék közül választhat. Alternatívaként meglátogathatja az e-kereskedelmi oldalakat is mint például az Amazon vagy az eBay.

Ugyanabból a kategóriából: